You are here

Jedinstveni koncept doniranja štednjom

Povodom Nedelje štednje, mirabank promoviše jedinstvenu poruku - "Štednjom doniramo". Ovaj pionirski koncept na srpskom bankarskom tržištu pomaže radu domaće dobrotvorne organizacije BELhospice.

U sklopu ove kampanje koja nudi atraktivnu fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 1,40% na godišnjem nivou na oročene depozite u evrima, mirabank će iz sopstvenih sredstava dodati 10% iznosa kamate koja se plaća klijentu i donirati ovaj iznos BELhospice-u, centru za palijativno zbrinjavanje koji brine o pacijentima sa karcinom u terminalnoj fazi njihove bolesti.

„Osmislili smo mehanizam koji će pomoći onima kojima je to potrebno i koji će istovremeno zadovoljiti potrebe onih koji žele da uštede. Ova jedinstvena usluga ne nudi samo dobru kamatnu stopu tržištu, već i mogućnost da svi koji žele da deponuju sredstva učestvuju u humanitarnom projektu. Svako ko želi da doprinese ovoj misiji i da podrži ovu plemeniu akciju može da uštedi sa mirabankom, a konačno, kroz visinu iznosa za koju se odluči da uštedi, moći će da odredi visinu donacije mirabanka za BELhospice", izjavila je dr Ilinka Roseti, predsednica Izvršnog odbora mirabank.

Godišnja efektivna kamata na oročenu štednju u EUR u periodu od 14 meseci iznosi 1,19%. Ova mirabank ponuda važi do kraja godine za depozit u minimalnom iznosu od 10.000 EUR za fizička lica.

Source: 
Golin
Photo: 
Coba