You are here

Važne informacije tokom vanrednog stanja

U skladu sa merama koje je donela Vlada Republike Srbije, radi sigurnosti i zdravlja naših klijenata i zaposlenih koji su nama ključni prioriteti, prilagodili smo način rada, o čemu više detalja možete saznati ovde.

Mirabank a.d. je preduzela sve neophodne mere u cilju prevencije i sprečavanja širenja virusa COVID 19, u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i Svetske zdravstvene organizacije.

Kako bismo maksimalno zaštitili zdravlje naših klijenata i zaposlenih, ekspozitura Mirabank a.d. je dezinfikovana, a naši zaposleni koji su u neposrednom kontaktu sa našim klijentima su maksimalno zaštićeni.

U cilju prevencije širenja COVIDA-19, želimo da apelujemo na naše klijente da:

1. Koriste kanale elektronskog bankarstva (mBanking / eBanking) i time izbegnu neposredan kontakt sa našim zaposlenima i dolazak u ekspozituru (uputstva za korišćenje možete pronaći u sekciji mbanking / ebanking),

2. Ukoliko je dolazak u ekspozituru neophodan, da prilikom posete ekspoziture poštuju preporuke nadležnih organa o udaljenost od najmanje dva metra između lica i da se pridržavaju preporuke o ulasku samo jednog lica u prostoriju banke.

Sve informacije, u skladu sa Instrukcijama o načinu privremene isplate novčanih sredstava sa dinarskih i deviznih računa lica sa navršenih 65 i više godina života i izdavanju platnih instrumenata, možete dobiti pozivom na posebne telefonske linije:

+381 11 6355 415
+381 11 6355 416
+381 11 6355 439

Na ovoj stranici ćemo vas redovno obaveštavati o trenutnoj situaciji i dostupnosti naših usluga, a sve to u skladu sa preporukama i merama koje donosi Vlada Republike Srbije.

Ostanite kod kuće i budite zdravi.

Vaša Mirabank a.d.