You are here

Mirabank učestvuje na Godišnjem investicionom sajmu u Dubaiju

Mirabank i Privredna komora Srbije učestvovaće na Godišnjem investicionom sajmu u Dubaiju koji se održava od 2. aprila  do 4. aprila, na kom će predstavljati Srbiju kao zemlju investicionog potencijala.

 

Tema sedmog Godišnjeg investicionog sajma je “Međunarodno ulaganje, put do konkurentnosti i razvoja”, ima za cilj da pozove učesnike i posetioce da razgovaraju o međunarodnim investicijama koje doprinose konkurentnosti ekonomija zemalja iz kojih dolaze. Podstaknuta misijom da podrži ekonomski razvoj Srbije, Mirabank će potencijalnim investitorima i stranim kompanijama predstaviti srpsko tržište, dajući sve od sebe da privuče veći broj investitora, razgovara o strategijama i da poslovno poveže zemlje koje su spremne da se uključe u održivo partnerstvo.

 

Godišnji investicioni sajam je prestižni skup usredsređen na direktno strano ulaganje (FDI) na tržištima u ekspanziji. Kao vodeća globalna platforma koja ima za cilj da olakša strateško umrežavanje i da promoviše investicije uz bogato sticanje iskustva, Godišnji investicioni sajam će okupiti međunarodnu investicionu zajednicu, korporativne lidere, političare, stručnjake i učesnike iz  40 zemalja širom sveta.

Source: 
Golin
Photo: 
AIM